Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Paczkomaty InPost) już od 250,00 zł.
Bestsellery
Srebrny pierścionek Pasek pr. 925
Srebrny pierścionek Pasek pr. 925

185,95 zł

szt.
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - zielony
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - zielony

131,95 zł

szt.
Srebrny pierścionek "V" pr. 925
Srebrny pierścionek "V" pr. 925

76,95 zł

szt.
Koń srebrny pierścionek pr. 925
Koń srebrny pierścionek pr. 925

364,95 zł

szt.
Srebrny sygnet z orłem pr. 925 wz. S-01
Srebrny sygnet z orłem pr. 925 wz. S-01

248,95 zł

szt.
Srebrny krzyżyk z falą próby 925
Srebrny krzyżyk z falą próby 925

305,95 zł

szt.
Krzyżyk z krzyształami KR-17-LSIAM
Krzyżyk z krzyształami KR-17-LSIAM

139,95 zł

szt.
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - rubin
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - rubin

171,95 zł

szt.
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - biała
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - biała

131,95 zł

szt.
Przedłużka do łańcuszka +5 cm
Przedłużka do łańcuszka +5 cm

13,00 zł

szt.
Naszyjnik potrójny
Naszyjnik potrójny

140,00 zł

szt.
Przedłużka do łańcuszka +3 cm
Przedłużka do łańcuszka +3 cm

11,50 zł

szt.
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - czarna
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - czarna

131,95 zł

szt.
Srebrny pierścionek Rozgwiazda pr. 925
Srebrny pierścionek Rozgwiazda pr. 925

108,95 zł

szt.
Przedłużka do łańcuszka +7 cm
Przedłużka do łańcuszka +7 cm

14,50 zł

szt.
Srebrny naszyjnik potrójny - oksydowany
Srebrny naszyjnik potrójny - oksydowany

140,00 zł

szt.
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - czarny
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - czarny

171,95 zł

szt.
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - szafir
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - szafir

131,95 zł

szt.
Przedłużka do łańcuszka +2 cm
Przedłużka do łańcuszka +2 cm

11,00 zł

szt.
Bransoletka Cardano 16-19 cm
Bransoletka Cardano 16-19 cm

30,00 zł

szt.
Medalik z Matką Boską
Medalik z Matką Boską

81,95 zł

szt.
Podwójne kolczyki z perłami
Podwójne kolczyki z perłami

85,00 zł

szt.
Pierścionek z cyrkoniami 4 mm crystal
Pierścionek z cyrkoniami 4 mm crystal

241,95 zł

szt.
Srebrny Krzyżyk KR-14
Srebrny Krzyżyk KR-14

72,95 zł

szt.
Bransoletka z kwadracikami 16-18-21 cm
Bransoletka z kwadracikami 16-18-21 cm

35,00 zł

szt.
Krzyżyk z falą próby 925 pozłacany
Krzyżyk z falą próby 925 pozłacany

325,95 zł

szt.
Srebrny krzyżyk KR-07  pr. 925
Srebrny krzyżyk KR-07 pr. 925

68,95 zł

szt.
Kolczyki Konik Morski
Kolczyki Konik Morski

110,00 zł

szt.
Choker z 7-ma kwadracikami
Choker z 7-ma kwadracikami

110,00 zł

szt.
Choker "V" - Crystal
Choker "V" - Crystal

110,00 zł

szt.
Bransoletka Żmijka 16-19 cm
Bransoletka Żmijka 16-19 cm

35,00 zł

szt.
Zawieszka Konik Morski
Zawieszka Konik Morski

100,00 zł

szt.
Choker "V"
Choker "V"

95,00 zł

szt.
Choker "V"  pozłacany
Choker "V" pozłacany

95,00 zł

szt.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem: +48.501-38-31-98.

Newsletter - sięgaj po więcej
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Otrzymasz również jednorazowy rabat w wysokości 10% na zakupy. Kod rabatowy prześlemy na e-mail.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl