Bestsellery
Przedłużka do łańcuszka +7 cm
Przedłużka do łańcuszka +7 cm
9,50 zł
szt.
Przedłużka do łańcuszka +5 cm
Przedłużka do łańcuszka +5 cm
8,50 zł
szt.
Przedłużka do łańcuszka +3 cm
Przedłużka do łańcuszka +3 cm
7,50 zł
szt.
Srebrny pierścionek "V" pr. 925
Srebrny pierścionek "V" pr. 925
40,00 zł
szt.
Przedłużka do łańcuszka +2 cm
Przedłużka do łańcuszka +2 cm
7,00 zł
szt.
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - biała
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - biała
120,00 zł
szt.
Łańcuszek Żmijka 0,9/60
Łańcuszek Żmijka 0,9/60
50,00 zł
szt.
Bransoletka z kwadracikami 16-18-21 cm
Bransoletka z kwadracikami 16-18-21 cm
35,00 zł
szt.
Srebrny sygnet z orłem pr. 925 wz. S-01
Srebrny sygnet z orłem pr. 925 wz. S-01
105,00 zł
szt.
Łańcuszek Rolo 1,6 / 60 cm
Łańcuszek Rolo 1,6 / 60 cm
44,00 zł
szt.
Medalik z Matką Boską
Medalik z Matką Boską
30,00 zł
szt.
Łańcuszek Rolo 1,6 / 50 cm
Łańcuszek Rolo 1,6 / 50 cm
38,00 zł
szt.
Srebrny pierścionek "V" Ag 925 pozłacany
Srebrny pierścionek "V" Ag 925 pozłacany
60,00 zł
Łańcuszek Rolo 1,1 / 60 cm
Łańcuszek Rolo 1,1 / 60 cm
30,00 zł
szt.
Naszyjnik potrójny
Naszyjnik potrójny
140,00 zł
szt.
Koń srebrny pierścionek pr. 925
Koń srebrny pierścionek pr. 925
150,00 zł
szt.
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - czarny
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - czarny
110,00 zł
szt.
Podwójne kolczyki z perłami
Podwójne kolczyki z perłami
85,00 zł
szt.
Łańcuszek Rolo 1,1 / 55 cm
Łańcuszek Rolo 1,1 / 55 cm
28,00 zł
szt.
Łańcuszek Rolo 1,6 / 45 cm
Łańcuszek Rolo 1,6 / 45 cm
35,00 zł
szt.
Łańcuszek Rolo 1,6 / 40 cm
Łańcuszek Rolo 1,6 / 40 cm
32,00 zł
szt.
Serduszko srebrna zawieszka Ag 925
Serduszko srebrna zawieszka Ag 925
25,00 zł
szt.
Choker "V"
Choker "V"
95,00 zł
szt.
Choker z 7-ma kwadracikami
Choker z 7-ma kwadracikami
110,00 zł
szt.
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - czarna
Obrączka z cyrkoniami 2 mm - czarna
120,00 zł
szt.
Łańcuszek Żmijka 0,9/45
Łańcuszek Żmijka 0,9/45
44,00 zł
szt.
Krzyżyk z odciskiem palca Srebro 925
Krzyżyk z odciskiem palca Srebro 925
65,00 zł
szt.
Łańcuszek Żmijka 0,9/55
Łańcuszek Żmijka 0,9/55
48,00 zł
szt.
Srebrny Krzyżyk KR-03 925
Srebrny Krzyżyk KR-03 925
44,00 zł
szt.
Bransoletka Cardano 16-19 cm
Bransoletka Cardano 16-19 cm
30,00 zł
szt.
Bransoletka Żmijka 16-19 cm
Bransoletka Żmijka 16-19 cm
35,00 zł
szt.
Bransoletka z tulejkami 16-17-19 cm
Bransoletka z tulejkami 16-17-19 cm
30,00 zł
szt.
Srebrny pierścionek Pasek pr. 925
Srebrny pierścionek Pasek pr. 925
80,00 zł
szt.
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - rubin
Krzyżyk z 11-ma cyrkoniami 3mm - rubin
110,00 zł
szt.
Krzyżyk z falą próby 925 pozłacany
Krzyżyk z falą próby 925 pozłacany
120,00 zł
szt.
Srebrny Krzyżyk KR-14
Srebrny Krzyżyk KR-14
25,00 zł
szt.
Krzyżyk z krzyształami KR-17-LSIAM
Krzyżyk z krzyształami KR-17-LSIAM
65,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem: +48.501-38-31-98.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl